LAATULUPAUS

PALVELUT
Liikenne Seppälä Oy tarjoaa tilausajopalveluita koti- ja ulkomaille sekä linjaliikennettä Suomessa.

KALUSTO
Kalustomme käsittää yhteensä yhdeksän (9) autoa. Kolme 17 – 20 paikkaista pikkubussia sekä kuusi 50 – 58 paikkaista linja-autoa. Laadukas ja ajanmukainen kalustomme on kattavasti varusteltua. Autojemme varusteita mm. jäähdytysilmastointi, wc, dvd, LCD-näytöt, verkkovirta, alkolukko. Tarjoamme miellyttävän tavan matkustaa niin suurelle kuin pienellekin ryhmälle. Tilavat matkustustilat ja osaava henkilökunta takaavat sinulle rentouttavan matkakokemuksen.

HUOLTO
Huoltohenkilöstämme koostuu ammattitaitoisista mekaanikoista, jotka kouluttautuvat säännöllisesti uusimpaan ajoneuvotekniikkaan. Mekaanikot suorittavat ajoneuvoille erikseen laaditun huolto-ohjelman mukaista ennakoivaa huolto- ja korjaustoimintaa. Bussit ovat aina lähtövalmiina pidemmillekin tilausajomatkoille. Kaikilla busseilla on erikseen suunniteltu siivousohjelma. Kaikessa toiminnassa huomioidaan ympäristönäkökohdat.

KULJETTAJAT
Kuljettajamme ovat kokeneita asiakaspalvelijoita, joista suurin osa myös kielitaitoisia.
Koulutamme kuljettajiamme säännöllisesti.

MAKSU
Käytössämme ovat kaikki Matkahuollon lipputuotteet.

TIEDOTUS
Tiedotamme asioista internetsivuillamme osoitteessa: www.liikenneseppala.fi

ASIAKAS
Asiakaspalaute tulee sähköpostilla tai puhelimitse. Kaikki asiakaspalautteet tallennetaan ja niiden avulla yritetään parantaa toimintaamme. Mahdolliset valitukset käsittelemme nopeasti ja luottamuksellisesti. Asiakkaalle vastataan henkilökohtaisesti ja jokainen tapaus käsitellään tapauskohtaisesti.

ARVOT
Toimintamme ensisijaiset arvot ovat asiakastyytyväisyys, turvallisuus, luotettavuus sekä laatu.
Toiminnassamme tähtäämme taloudellisesti kestävään kehitykseen edistyksellisiä toimintatapoja suosien.